Priscilla van Steenbergen

Eigenaresse en Schoonheidsspecialiste

Inmiddels heb ik 13 jaar werkervaring en nog steeds voer ik mijn werk uit met heel veel passie en liefde. Elke dag ga ik met een voldaan gevoel naar huis. Mijn vak is voor mij geen werk, maar onderdeel van mijn leven, zonder zal het voor mij niet compleet zijn.

Mijn passie voor het vak begon al op jonge leeftijd. Ik had zelf veel last van acne. Dat maakte mij onzeker en een makkelijk mikpunt van pesterijen op school. Vastberaden besloot ik dat ik me in de toekomst in zou zetten voor andere mensen, om te voorkomen dat die hetzelfde moesten meemaken als ik.

Op mijn 18e rondde ik mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste af en ging in eerste instantie in een kamertje in mijn ouderlijk huis aan de slag. Door mijn inzet, de kwaliteit van de behandelingen, een professionele aanpak en oprechte aandacht voor mijn klanten, groeide mijn kleine 'zaakje' al snel uit tot een drukke salon. Er moest gezocht worden naar een grotere ruimte.

Een geschikte locatie vond ik op de Tomatenstraat 117, waar precies twee behandelkamers en een mooi entree konden worden gemaakt. Een inmiddels trouwe groep klanten vonden allemaal hun weg naar de salon. Reclame maken was eigenlijk nauwelijks nodig, het ging allemaal van mond-tot-mond.

In de loop der jaren specialiseerde ik me in verschillende richtingen waaronder Acne therapie, Mesotherapie, Diepte Peelingen en IPL. Toch merkte ik, ondanks het uitgebreide aanbod aan behandelingen, dat ik toe was aan iets nieuws. Ik wilde mijn kennis graag verdiepen, zodat ik mijn klanten nog breder van dienst zou kunnen zijn en de kwaliteit nog verder kon verhogen. Ik besloot me in te schrijven voor de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten. Deze opleiding stelt mij in staat nauw samen te werken met dermatologen. Bij huidproblemen kan ik nu sneller kijken of een doorverwijzing nodig is. In overleg met de dermatoloog kan er een passend behandelplan worden opgesteld. Het eerste deel van deze opleiding is inmiddels achter de rug. Dit jaar volgt het tweede deel en na de afronding daarvan mag ik me officieel Medisch Schoonheidsspecialiste noemen.

Kortom, welke vraag u ook heeft, ik bespreek graag persoonlijk met u hoe ik u het beste van dienst kan zijn en ik verwelkom u met liefde bij Salon Japris.