Injectables

Als u gecombineerd met uw schoonheids-behandelingen bij Salon Japris toch een stap verder zou willen gaan om de veroudering tegen te gaan, dan kunt u kiezen voor fillers of botuline toxine. Hiervoor werken wij nauw samen met Drs. Vanessa Lievaart, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.
en vrijblijvend.

Onze visie op schoonheid is een natuurlijke schoonheid. Drs. Lievaart heeft dan ook het doel om met subtiele veranderingen de mooie kenmerken te accentueren en de veroudering tegen te gaan. Een natuurlijke en frisse uistraling staat hoe dan ook altijd bij ons bovenaan!

Dokter Vanessa Lievaart werkt uitsluitend met hoogwaardige producten die wetenschappelijk zijn onderzocht en waarvan de effectiviteit en veiligheid op lange termijn zijn bewezen. Zij dragen zowel het CE- keurmerk als het FDA- keurmerk. Het zijn dan ook niet de goedkoopste producten maar wel de beste! Dokter Lievaart is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde.

De injectables zijn biologisch afbreekbaar, waardoor het effect niet permanent is. Hierdoor kunnen de behandelingen steeds weer worden aangepast aan de veranderde conditie van de huid. Iedere behandeling is dus maatwerk. Botuline toxine kan ook worden ingezet bij overmatige transpiratie van de oksels en voetzolen of bij migraine.

Een eerste consult waarin u uitgebreid wordt geïnformeerd over de mogelijkheden is gratis